Halkların Köprüsü Derneği: Suriyeliler üniversiteye sınavsız mı giriyor? Hayır!

Geçen hafta yapılan üniversiteye giriş sınavlarından sonra başlatılan “Suriyeliler üniversiteye sınavsız mı giriyor?” tartışması sonucu Halkların Köprüsü Derneği bir kampanya başlattı. Kampanya duyurusunu Facebook sayfasında yapan Halkların Köprüsü Derneği “Halkların Köprüsü Derneği olarak nefret söylemlerine karşı #Farkindamisiniz kampanyasi başlattık. Kampanyanın ilk görseli ‘Suriyeliler oy kullanacak mi?’ idi. Şimdi de bir başka çok konuşulan yanlış bilgiye […]

Geçen hafta yapılan üniversiteye giriş sınavlarından sonra başlatılan “Suriyeliler üniversiteye sınavsız mı giriyor?” tartışması sonucu Halkların Köprüsü Derneği bir kampanya başlattı.

Kampanya duyurusunu Facebook sayfasında yapan Halkların Köprüsü Derneği “Halkların Köprüsü Derneği olarak nefret söylemlerine karşı #Farkindamisiniz kampanyasi başlattık. Kampanyanın ilk görseli ‘Suriyeliler oy kullanacak mi?’ idi. Şimdi de bir başka çok konuşulan yanlış bilgiye açıklık getiriyoruz. ‘Suriyeliler üniversitesiye sınavsız mı giriyor?’ – #HAYIR.” dedi.