Co-Opinion şiddet içeren aşırılıkla mücadele toplantısı başvuruları için son gün!

Co-Opinion 6-9 Nisan 2017 tarihlerinde ‘Design Lab: Preventing & Countering Violent Extremism’ etkinliğini düzenliyor. Etkinlik dili İngilizce olacak. Etkinliğe katılım için son başvuru tarihi: 15 Mart 2017. Co-Opinion tarafından yapılan etkinlik duyurusu aşağıdaki gibidir: “9 Nisan 2017 tarihleri arasında Soho House, İstanbul’da “Design Lab: Preventing and Countering Violent Extremism” başlıklı etkinliğimizi gerçekleştireceğiz”. “‘Design lab adını […]

Co-Opinion 6-9 Nisan 2017 tarihlerinde ‘Design Lab: Preventing & Countering Violent Extremism’ etkinliğini düzenliyor. Etkinlik dili İngilizce olacak. Etkinliğe katılım için son başvuru tarihi: 15 Mart 2017.

Co-Opinion tarafından yapılan etkinlik duyurusu aşağıdaki gibidir:

“9 Nisan 2017 tarihleri arasında Soho House, İstanbul’da “Design Lab: Preventing and Countering Violent Extremism” başlıklı etkinliğimizi gerçekleştireceğiz”.

“‘Design lab adını verdiğimiz programın genel amacı Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde giderek yayılan radikalleşme ve şiddet içeren aşırılık sorununa yönelik etkin ve pratik çözümler yaratmaktır. Bu etkinlik 20 genç-profesyoneli bir araya getirerek inisiyatif / pilot programlar tasarlayarak işbu ‘design lab’ çerçevesinde problemlere çözüm oluşturmayı hedeflemekteyiz. Etkinliğin sonunda seçilen projelerin hayata geçmesi ve saha çalışmalarının gerçekleşmesi adına bir miktar fon sağlanacaktır. Etkinliğimize herhangi bir katılım ücreti olmamakla birlikte seçilen katılımcıların konaklamaları tarafımızca karşılanacaktır.

Etkinliğimiz başvuru ve başvurular arasından seçilecek 20 kişilik bir katılımcı kitlesi ile gerçekleştirilecektir. Başvurularımız ise 15 Çarşamba günü saat 23.59’a kadar sürecektir.”

Etkinlikle ilgili ayrıntılara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.