Sivil Yaşam Derneği genç eğitmenlerini arıyor!

Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Dezavantajlı Gençler ve Sosyal Dahil Etme Çalışma Grubu Direktörlüğü tarafından hazırlanan yeni bir eğitim modülü genç eğitmenlerini arıyor! Sosyal Katılım Modülü’nün (Mavi Şemsiye) ulusal çapta binlerce gence ulaşacak enerjik eğitmenlerini arıyoruz. Dezavantaj teriminin daha iyi anlaşılması, dezavantajlı grupların tanınması ve bu durumlarının giderilerek sosyal dahil etmenin sağlanmasına yönelik proje ve yöntemlerin […]

Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Dezavantajlı Gençler ve Sosyal Dahil Etme Çalışma Grubu Direktörlüğü tarafından hazırlanan yeni bir eğitim modülü genç eğitmenlerini arıyor!

Sosyal Katılım Modülü’nün (Mavi Şemsiye) ulusal çapta binlerce gence ulaşacak enerjik eğitmenlerini arıyoruz.

Dezavantaj teriminin daha iyi anlaşılması, dezavantajlı grupların tanınması ve bu durumlarının giderilerek sosyal dahil etmenin sağlanmasına yönelik proje ve yöntemlerin gençlere akranları tarafından yaygın eğitim teknikleri ile aktarılacağı Sosyal Katılım Modülü farklı alanlara yönelmiş gençleri farkındalığın da ötesinde bilinçlendirmeyi hedefliyor.

SİYAMDER gönüllüleri arasından 18-19 Mart tarihlerinde Konya’da gerçekleşecek eğitmen eğitimi ile sahada yaygınlaştırmasını yapacak toplam 9 eğitmen adayına ihtiyacımız var. Sende bir SİYAMDER gönüllüsüysen ve akranlarını eğitirken öğrenmek sana göreyse başvurunu şimdi bekliyoruz!

Başvuru için tıklayınız.

Son başvuru tarihi 15 Mart Çarşamba Saat:23.59‘dur.

Başvurular 16 Mart  Perşembe günü sonuçlandırılacak ve başvuruları başarılı bulunan eğitmen adaylarına duyurulacaktır.