İş Dünyası Şeffaflık Sistemi Analizi Kapanış Konferansı Katılımcılarını Bekliyor

Uluslararası Şeffaflık Derneği, ‘İş Dünyası Şeffaflık Sistemi Analizi Kapanış Konferansı’ 14 Mart 2017 Salı Günü, 9.30-17.30 saatleri arasında, Hilton İstanbul’da gerçekleştirilecek. Katılım için info@seffaflik.org ve  i.borsuk@seffaflik.org adreslerine email atabilir; 0 212 240 5281 numaralı telefondan derneğe ulaşabilirsiniz. Yayınlanan duyuru metnini aşağıda bulabilirsiniz. “Uluslararası Şeffaflık Derneği’nin yolsuzlukla mücadelede önleyici bir araç olan şeffaflık ilkesini yaygınlaştırma ve etik bir iş anlayışını […]

Uluslararası Şeffaflık Derneği, ‘İş Dünyası Şeffaflık Sistemi Analizi Kapanış Konferansı’ 14 Mart 2017 Salı Günü, 9.30-17.30 saatleri arasında, Hilton İstanbul’da gerçekleştirilecek. Katılım için info@seffaflik.org ve  i.borsuk@seffaflik.org adreslerine email atabilir; 0 212 240 5281 numaralı telefondan derneğe ulaşabilirsiniz. Yayınlanan duyuru metnini aşağıda bulabilirsiniz.

“Uluslararası Şeffaflık Derneği’nin yolsuzlukla mücadelede önleyici bir araç olan şeffaflık ilkesini yaygınlaştırma ve etik bir iş anlayışını egemen kılma hedeflerine uygun olarak gerçekleştirilen İş Dünyası Şeffaflık Sistemi Analizi – Türkiye çalışması; şeffaflık sisteminin başlıca üç paydaşı olan kamu kurumları, özel sektör ve sivil toplumun şeffaflık, hesap verebilirlik ve dürüstlük politikalarını karşılıklı etkileşim ve iletişim içinde ele almakta ve yasaları, kurumların uygulamalarını ve kapasitelerini incelemektedir.

Raporumuzun lansmanının da yapılacağı kapanış konferansında iş dünyasının ve sivil toplumun önde gelen temsilcileri değerli katkılarıyla aramızda olacaktır.

Takviminize lütfen not edin! Sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
İş Dünyası Şeffaflık Sistemi Analizi – Türkiye çalışmasına vereceğiniz destek bizleri onurlandıracaktır.”

Etkinlik Başlangıç Tarihi : 14/03/2017

Etkinlik Bitiş Tarihi:  14/03/2017

Adres: Harbiye Mahallesi Cumhuriyet Cd. 50 D. 34367 Şişli İstanbul Türkiye