“Anne Frank – Günümüz için bir Tarih” sergisi açılışı

SEHAK (Sivil ve Ekolojik Haklar Derneği) ve Anne Frank House işbirliğinde düzenlenen “Anne Frank-Günümüz için bir Tarih” sergisinin açılışı 3 Mart Cuma günü gerçekleşecek. Sergi, yaşamını bir Nazi toplama kampında yitiren Anne Frank’ın trajik öyküsü ve Nazi rejiminin yükselişi ile Holokost’a yol açan sürece odaklanmaktadır. Bu etkinlik, 2017-2019 yılları arasında Türkiye’de gerçekleştirilecek konuya ilişkin bir […]

SEHAK (Sivil ve Ekolojik Haklar Derneği) ve Anne Frank House işbirliğinde düzenlenen “Anne Frank-Günümüz için bir Tarih” sergisinin açılışı 3 Mart Cuma günü gerçekleşecek.

Sergi, yaşamını bir Nazi toplama kampında yitiren Anne Frank’ın trajik öyküsü ve Nazi rejiminin yükselişi ile Holokost’a yol açan sürece odaklanmaktadır.
Bu etkinlik, 2017-2019 yılları arasında Türkiye’de gerçekleştirilecek konuya ilişkin bir dizi faaliyetin açılış etkinliği niteliğinde düzenlenmektedir.

Program
18.00 – SEHAK Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Levent Şensever’in sunumu
18.15 – Bursa Nilüfer Belediyesi yetkilisinin konuşması
18.30 – Kapanış ve kokteyl

Not: Kokteyl süresince arka planda “Anne Frank – Kısa bir Yaşam” adlı belgeselin gösterimi yapılacaktır (İngilizce – Türkçe altyazılı)

Düzenleyen Kurumlar: Sivil ve Ekolojik Haklar Derneği ve Anne Frank House

Destekleyen Kurumlar: Etkinlik, Hollanda Ankara Büyükelçiliği ve Bursa, Nilüfer Belediyesi’nin finansal ve teknik desteği ile gerçekleştirilmektedir.

Web sitesi: sehak.com
Facebook: Anne Frank Türkiye
Facebook etkinliğine ulaşmak için tıklayın