1. Ulusal Duyarlılık Konferansı 25 Mart’ta Sabancı Üniversitesi’nde

10 Şubat 2017
Türkiye’de bir üniversitede ilk kez mezuniyet koşulu ve zorunlu olarak sosyal sorumluluk dersi başlatan ve yaygınlaşması için çalışan Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri (CIP), 25 Mart 2017 Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında üniversitenin Tuzla kampüsünde Anadolu Efes’in desteğiyle 1. Ulusal Duyarlılık Konferansı’nı düzenliyor. Üniversite, lise, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinde sürdürülen sosyal sorumluluk alanındaki […]

Türkiye’de bir üniversitede ilk kez mezuniyet koşulu ve zorunlu olarak sosyal sorumluluk dersi başlatan ve yaygınlaşması için çalışan Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri (CIP), 25 Mart 2017 Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında üniversitenin Tuzla kampüsünde Anadolu Efes’in desteğiyle 1. Ulusal Duyarlılık Konferansı’nı düzenliyor.

Üniversite, lise, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinde sürdürülen sosyal sorumluluk alanındaki gelişmeler ve farklı çalışma yaklaşımlarının paylaşılmasına yönelik bir diyalog ortamı oluşturmayı amaçlayan konferansta Bayer, Unilever, Akbank, Anadolu Efes gibi köklü kurumların yanı sıra TEMA, KAÇUV, Bilim Kahramanları Derneği gibi sivil toplum örgütleri de yer alacak. Türkiye’de ilk defa bir üniversite çatısı altında gerçekleşecek bu konferans ayrıca Robert Koleji, Akdeniz Üniversitesi ve Açı Okulları’nın temsilcilerini de ağırlayacak. Odak noktasını sosyal sorumluluk, sivil duyarlılık, katılımcı demokrasi, aktif vatandaşlık ve gençlik çalışmalarının oluşturduğu konferansta ayrıca mini bir fuar da gerçekleşecek.

Tarih: 25 Mart 2017, 09.00-17.00

Mekân: Sabancı Üniversitesi, Tuzla Kampüsü

Detaylı bilgi ve ücretsiz kayıt için: www.ulusalduyarlilikkonferansi.com