Runatolia’da ‘Mülteci Bebekler için Koşar Adımlar’

08 Şubat 2017
Hayata Destek koşucuları, 5 Mart’ta Runatolia Maratonu’nda mülteci bebeklere ‘onuncu ay paketi’ni ulaştırmak için hızlı adımlar atacak. Hayata Destek Derneği ekibi, 5 Mart 2017’de Antalya’da düzenlenecek olan Runatolia Maratonu’nda iyilik peşinde koşmaya devam ediyor. Kampanyanın hedefi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, yeni doğan mülteci bebeklerin hayatına destek olmak. ‘Mülteci Bebekler için Koşar Adımlar’ […]

Hayata Destek koşucuları, 5 Mart’ta Runatolia Maratonu’nda mülteci bebeklere ‘onuncu ay paketi’ni ulaştırmak için hızlı adımlar atacak.

Hayata Destek Derneği ekibi, 5 Mart 2017’de Antalya’da düzenlenecek olan Runatolia Maratonu’nda iyilik peşinde koşmaya devam ediyor. Kampanyanın hedefi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, yeni doğan mülteci bebeklerin hayatına destek olmak. ‘Mülteci Bebekler için Koşar Adımlar’ kampanyasında Hayata Destek, hem mülteci ailelerin yeni doğan bebeklerine hayata gözlerini açtıkları anda destek olmayı hem de tüm bebeklerin sağlıklı bir ortamda büyümeyi hak ettiğine dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Kampanya kapsamında toplanan desteğin her 250 TL’si ile yeni doğan bir bebeğin temel ihtiyaçlarını içeren ‘onuncu ay paketi’ hazırlanacak ve Derneğin çalışma bölgelerindeki mülteci ailelere ulaştırılacak. Pakette, yeni doğan bir bebeğin kıyafet, bakım ve hijyen ihtiyaçları yer alıyor.

Runatolia Maratonu’na kaydolup Hayata Destek ile yardımseverlik koşusuna katılmak isteyenler, son kayıt tarihi olan 28 Şubat’a kadar maratonun resmi sitesi www.runatolia.com adresinden koşucu kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. Maraton koşusunu yardımseverlik kampanyası haline getirecek olansa, koşucuların ipk.adimadim.org adresi üzerinden profillerini oluşturmaları ve kendi adlarına destek çağrısı yapmaları. Kolektif yardımseverlik koşusu konseptini Türkiye’ye taşıyan Adım Adım inisiyatifi çatısı altında yürütülecek olan kampanya süresince, yardımsever koşucular, adlarına yapılan bağışları İPK (İyilik Peşinde Koş Platformu) üzerinden takip edebilecek. Yeni doğan 200 bebeğin ihtiyaçlarına cevap verilmesi amaçlanan kampanyada sloganlar ise şöyle; #BütünBebeklerBizim ve #KoşalımDaBüyüsün.

Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgi için adimadim@hayatadestek.org adresine mail atabilirsiniz.