AB Türkiye Delegasyonu Sivil Toplum Ağları ve Platformları için Teklif Çağrısı

AB Türkiye Delegasyonu, Türkiye’de Sivil Toplum Ağları ve Platformlarına yönelik teklif çağrısını açıkladı. Toplam destek miktarı 2 M Avro olan program, AB Sivil Toplum ve Medya Aracı 2016-2017 kapsamında hayata geçiyor. Teklif çağrısının sivil toplum ağ ve platformlarında iç yönetişim boyutunun güçlenmesi, sivil ağ ve platformların hedef gruplarına ulaşma kapasitelerinin, izleme ve savunuculuk kapasitelerini güçlenmesi […]

AB Türkiye Delegasyonu, Türkiye’de Sivil Toplum Ağları ve Platformlarına yönelik teklif çağrısını açıkladı. Toplam destek miktarı 2 M Avro olan program, AB Sivil Toplum ve Medya Aracı 2016-2017 kapsamında hayata geçiyor.

Teklif çağrısının sivil toplum ağ ve platformlarında iç yönetişim boyutunun güçlenmesi, sivil ağ ve platformların hedef gruplarına ulaşma kapasitelerinin, izleme ve savunuculuk kapasitelerini güçlenmesi olmak üzere iki temel hedefi var. Böylelikle program yeni kurulacak ya da işlemekte olan ulusal, bölgesel, yerel ya da tematik sivil toplum ağ ve platformlarının kapasitelerinin güçlenmesine katkıda bulunacak.

Teklif çağrısına yönelik ön teklifleri iletmek için son tarih 3 Şubat 2017.

Detaylı bilgi için: stgm.org