Bekleyen Çocuk Projesinin kapanış toplantısı 27 Ocak’ta düzenleniyor

Anne ya da babası cezaevinde olan çocukların ayrımcılığa uğramalarının azaltılmasını hedefleyen Sivil Toplum Diyaloğu Bekleyen Çocuk Projesinin sonuna gelindi. Projenin kapanış toplantısı 27 Ocak’ta gerçekleştirilecek. Hükümlü anne ve babanın çocukları toplumsal hayatta hem bakımının üstlenilmesi hem de kamusal alanda önyargı ile yaklaşılması konusunda güçlükler çekiyor. Bu konuya dikkat çekmek isteyen Sivil Toplum Diyaloğu Bekleyen Çocuk […]

Anne ya da babası cezaevinde olan çocukların ayrımcılığa uğramalarının azaltılmasını hedefleyen Sivil Toplum Diyaloğu Bekleyen Çocuk Projesinin sonuna gelindi. Projenin kapanış toplantısı 27 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Hükümlü anne ve babanın çocukları toplumsal hayatta hem bakımının üstlenilmesi hem de kamusal alanda önyargı ile yaklaşılması konusunda güçlükler çekiyor. Bu konuya dikkat çekmek isteyen Sivil Toplum Diyaloğu Bekleyen Çocuk Projesi, hükümlü ebeveynlerini bekleyen çocukların sıkıntı ve ihtiyaçlarından yola çıkarak, çocuklara hizmet sunun kişi ve kurumların kapasitesini güçlendirmek ve toplumda bu gruba ilişkin farkındalık yaratmak amacıyla 15 Şubat 2016’da çalışmalarına başladı. Yaklaşık bir sene boyunca yürütülen çalışmalar geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Konuyla ilgilenen kişiler ve her türlü kurum projenin 27 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek kapanış toplantısına davet ediliyor.

Yer: Beşiktaş Deniz Müzesi

Tarih: 27 Ocak Cuma 13.00-17.00

Detaylı bilgi için: bekleyencocuk.org

Etkinlik sayfası: facebook.com