Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 2017 başvuruları başladı

Eğitim Reformu Girişimi bu sene 14.sü düzenlenecek olan Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nın tarihini açıkladı. 13 Mayıs 2017’de gerçekleşecek olan Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’na başvurular 11 Ocak itibarı ile açıldı. Eğitim Reformu Girişimi’nin düzenlediği eğitimde fark yaratmak isteyen ve eğitime gönül veren eğitimcilerin ve kişilerin/kurumların iyi örnek ve materyallerini paylaştığı, bir araya geldiği, etkileşimde bulunduğu ve […]

Eğitim Reformu Girişimi bu sene 14.sü düzenlenecek olan Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nın tarihini açıkladı. 13 Mayıs 2017’de gerçekleşecek olan Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’na başvurular 11 Ocak itibarı ile açıldı.

Eğitim Reformu Girişimi’nin düzenlediği eğitimde fark yaratmak isteyen ve eğitime gönül veren eğitimcilerin ve kişilerin/kurumların iyi örnek ve materyallerini paylaştığı, bir araya geldiği, etkileşimde bulunduğu ve birbirlerinden öğrendiği bir platform olan Eğitimde İyi Örnekler Konferansının başvuruları 11 Ocak itibarıyla başladı.

İyi Örnekler Konferansı, üreten ve iyi örneklerini paylaşmak isteyen eğitimcilerin bir araya gelmesini sağlayacak yeni platformlar oluşturmanın yanı sıra atölye çalışmaları, paneller, yuvarlak masa toplantıları ve özel oturumlarla zenginleştirilen konferanslar, katılımcıların eğitime ilişkin farklı konularda yüz yüze tartışma fırsatı bulabildiği bir diyalog zemini sağlamaktadır.

13 Ocak 2017’de Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampüsünde düzenlenecek olan Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 2017; erken çocukluk eğitimi, eğitimde ayrımcılıkla mücadele, eğitimde sosyal duygusal becerilerin desteklenmesi, köy okullarında eğitim, göçmen ve mülteci çocukların eğitimi, spor eğitimi alanlarında başvuruları alıyor olacak.

Başvurular 10 Şubat 2017 Cuma günü 18.00’e kadar elektronik ortamdan yapılabilir.

Online başvuru için: app.ver.us 

Kaynak: egitimdeiyiornekler.org