TODAP Eleştirel Psikoloji Tartışmaları devam ediyor

Toplumsal Dayanışma İçin Psikologlar Derneği, eleştirel psikolojide kuram ve uygulamaların tartışıldığı buluşmaların üçüncüsünü düzenliyor. 13 Ocak Cuma günü gerçekleşecek etkinlikte İclal İncioğlu’nun Klinik Sosyal Psikoloji üzerine yapacağı sunumun ardından katılımcılarla birlikte tartışmalar yürütülecek. TODAP, eleştirel psikolojiyle ilgili bir dizi sempozyum ve etkinlik düzenlemiş ve Eleştirel Psikoloji kitabını Türkçeye kazandırmış ekibin de içinde olduğu bir dernek […]

Toplumsal Dayanışma İçin Psikologlar Derneği, eleştirel psikolojide kuram ve uygulamaların tartışıldığı buluşmaların üçüncüsünü düzenliyor. 13 Ocak Cuma günü gerçekleşecek etkinlikte İclal İncioğlu’nun Klinik Sosyal Psikoloji üzerine yapacağı sunumun ardından katılımcılarla birlikte tartışmalar yürütülecek.

TODAP, eleştirel psikolojiyle ilgili bir dizi sempozyum ve etkinlik düzenlemiş ve Eleştirel Psikoloji kitabını Türkçeye kazandırmış ekibin de içinde olduğu bir dernek olarak, bir süredir herkesin katılımına açık Eleştirel Psikoloji Tartışmaları düzenliyor. Bir önceki etkinlikte Alman Eleştirel Psikolojisini tartışmaya açan TODAP, bu sefer Klinik Sosyal Psikoloji üzerine bir buluşma düzenliyor. İclal İncioğlu’nun yapacağı sunumun ardından katılımcılarla beraber yürütülecek olan tartışmalarda klinik sosyal psikolojinin temel kavramları ve bu kavramların sahaya yansımaları konuşulacak. Ücretsiz ve herkesin katılımına açık olan etkinlik için bir okuma listesi de bulunuyor.

Mekan: Leylek Cafe Sanat Evi

Tarih: 13 Ocak 2017

Saat: 20.30

Etkinlik sayfasını incelemek için facebook.com