Kadınlar İçin Fikir Destek Ünitesi açılıyor

Biz Bizze’nin oluşturduğu Fikir Destek Ünitesi ile girişimci, çalışan ya da gönüllü olarak iş hayatına ve sosyal hayata girmek isteyen, “bir şey yapmak istiyorum” diyen lise ve üniversite mezunu kadınlar için İŞ’e yarar ücretsiz eğitim ve destek programımız başlıyor. Fikir Destek Ünitesi ilhamını, aktif olmayı isteyen ama yolunu bulmakta zorluk yaşayan kadınların varlığından, “bir İŞ’e […]

Biz Bizze’nin oluşturduğu Fikir Destek Ünitesi ile girişimci, çalışan ya da gönüllü olarak iş hayatına ve sosyal hayata girmek isteyen, “bir şey yapmak istiyorum” diyen lise ve üniversite mezunu kadınlar için İŞ’e yarar ücretsiz eğitim ve destek programımız başlıyor.

Fikir Destek Ünitesi ilhamını, aktif olmayı isteyen ama yolunu bulmakta zorluk yaşayan kadınların varlığından, “bir İŞ’e yaramak istiyorum” demesinden aldı. Proje kadınların işe yarama isteği ile ekonomik ve sosyal hayata katılımlarını kolaylaştıracak, bunun için ihtiyaç duydukları eğitim ve destek hizmetini tek bir çatı altında koordine edebilen bir kadın destek merkezi modelinin oluşturulmasını hedefliyor.

Detaylı bilgi için bizbizze.com