Romanlar için Eğitim ve İstihdam Olanaklarına Erişim Çalışma Ziyareti başvuruları açıldı

TACSO Projesi, İnsandan İnsana Programı (P2P) kapsamında 8-12 Mayıs  2017 tarihlerinde Madrid, İspanya’da bir çalışma ziyareti düzenliyor. Yayımlanan Açık Çağrı kapsamında, Batı Balkan ülkelerinden ikişer, Türkiye’den ise dört STÖ temsilcisinin etkinliğe katılım masrafları TACSO tarafından karşılanacaktır. Roman hakları, özellikle de Romanların sosyal entegrasyonu, eğitim ve istihdamı alanında çalışan ve halihazırda Romanların eğitim veya istihdama erişimleri […]

TACSO Projesi, İnsandan İnsana Programı (P2P) kapsamında 8-12 Mayıs  2017 tarihlerinde Madrid, İspanya’da bir çalışma ziyareti düzenliyor.

Yayımlanan Açık Çağrı kapsamında, Batı Balkan ülkelerinden ikişer, Türkiye’den ise dört STÖ temsilcisinin etkinliğe katılım masrafları TACSO tarafından karşılanacaktır.

Roman hakları, özellikle de Romanların sosyal entegrasyonu, eğitim ve istihdamı alanında çalışan ve halihazırda Romanların eğitim veya istihdama erişimleri konusunda bir program/proje yürütmekte olan STÖ temsilcileri başvuruda bulunabilir. Her bir STÖ adına tek bir temsilci başvurabilir. Etkinlik dili İngilizcedir.

Son başvuru tarihi 16 Ocak 2017’dir.

Başvuru koşullarına ilişkin detaylı ve başvuru formu için tacso.org