Türkiye Hapishaneler Almanağı 2015

04 Ağustos 2016
Türkiye Hapishane Çalışmaları Merkezi (TCPS) gün gün Türkiye hapishanelerinde neler yaşandığını ve yaşanılanların basına nasıl yansıdığını merak edenler için Türkiye Hapishaneler Almanağı 2015 kitabını yayınladı. Hapishaneler alanında yürütülecek çalışmalara kaynak sunması amacıyla bir veri bankası şeklinde hazırlanan Türkiye Hapishaneler Almanağı, 2015 yılı içerisinde basında yer alan, Türkiye hapishaneleri konulu haberleri içeriyor. Almanak 2015 yılında Türkiye […]

Türkiye Hapishane Çalışmaları Merkezi (TCPS) gün gün Türkiye hapishanelerinde neler yaşandığını ve yaşanılanların basına nasıl yansıdığını merak edenler için Türkiye Hapishaneler Almanağı 2015 kitabını yayınladı.

Hapishaneler alanında yürütülecek çalışmalara kaynak sunması amacıyla bir veri bankası şeklinde hazırlanan Türkiye Hapishaneler Almanağı, 2015 yılı içerisinde basında yer alan, Türkiye hapishaneleri konulu haberleri içeriyor. Almanak 2015 yılında Türkiye hapishanelerinin gündeminin ne olduğunu, bu gündemin basına nasıl yansıdığını bir bütün olarak görebilme imkanı sunuyor.

Kitaba ulaşmak için tıklayınız.