Avrupa Açık Bilim Forumu

21 Haziran 2016
Temmuz ayında Avrupa’nın önde gelen üniversite ve araştırma merkezlerinin işbirliğinde, Uluslararası Avrupa Açık Bilim Forumu düzenleniyor. TÜBİTAK Türkiye’den etkinliğe katılmak isteyen kısıtlı sayıda araştırmacıya seyahat desteği verecek. 24-27 Temmuz 2016 tarihlerinde Manchester/İngiltere’de, Manchester Üniversitesi’nin liderliğinde Avrupa’nın önde gelen üniversite ve araştırma merkezlerinin işbirliğinde, Uluslararası Avrupa Açık Bilim Forumu düzenlenecek. İki yılda bir düzenlenen ve dünyadan […]

Temmuz ayında Avrupa’nın önde gelen üniversite ve araştırma merkezlerinin işbirliğinde, Uluslararası Avrupa Açık Bilim Forumu düzenleniyor. TÜBİTAK Türkiye’den etkinliğe katılmak isteyen kısıtlı sayıda araştırmacıya seyahat desteği verecek.

24-27 Temmuz 2016 tarihlerinde Manchester/İngiltere’de, Manchester Üniversitesi’nin liderliğinde Avrupa’nın önde gelen üniversite ve araştırma merkezlerinin işbirliğinde, Uluslararası Avrupa Açık Bilim Forumu düzenlenecek.

İki yılda bir düzenlenen ve dünyadan bilim insanları, araştırmacılar, eğitimciler ve karar alıcıların katılım sağladığı bu önemli etkinliğin bu yılki konusu bilim alanındaki son gelişmelerin paylaşılması ve bu gelişmelerin toplumsal yaşama etkilerinin ortaya konması.

Etkinliğe dünyada 90 ülkeden 4500 araştırmacı/bilim insanının katılımı bekleniyor.

Türkiye’den etkinliğe katılım sağlamak isteyen kısıtlı sayıda araştırmacıya seyahat desteği verilebilecek.

Etkinlik ve seyahat desteği ile ilgili ayrıntılı bilgi için  burcu.dogan@tubitak.gov.tr ve sonay.aydın@tubitak.gov.tr adreslerinden Burcu GÖĞÜŞ DOĞAN  ve Sonay AYDIN ile iletişime geçilmesi öneriliyor.

 

Kaynak: TÜBİTAK, ab-ilan.com