“Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi” alanında bizimle çalışmak ister misiniz?

20 Haziran 2016
İş Tanımı Genç Hayat Vakfı, 11-18 yaş grubunun güçlenmesi, hayata katılımlarının desteklenmesi ve bu yaş grubuna dokunan her kesimde farkındalık oluşturulması amacıyla çeşitli projeler geliştiren bir sivil toplum kuruluşudur. Çalışma alanlarından biri olan “çocuk işçiliğinin önlenmesi” konusunda; 2 yıldır fındık hasatında çalışan çocukların bahçelerde çalışmaması üzerine programlar geliştirmektedir. Konuya ilgili tüm paydaşları sürece dahil ederek […]

İş Tanımı

Genç Hayat Vakfı, 11-18 yaş grubunun güçlenmesi, hayata katılımlarının desteklenmesi ve bu yaş grubuna dokunan her kesimde farkındalık oluşturulması amacıyla çeşitli projeler geliştiren bir sivil toplum kuruluşudur.

Çalışma alanlarından biri olan “çocuk işçiliğinin önlenmesi” konusunda; 2 yıldır fındık hasatında çalışan çocukların bahçelerde çalışmaması üzerine programlar geliştirmektedir. Konuya ilgili tüm paydaşları sürece dahil ederek farkındalık yaratmak amacıyla sürdürülebilir bir model oluşturmayı hedefler.

Aranan Nitelikler

• Çocuklarla çalışmayı seven ve tercihen bu konuda deneyimi olan

• Üniversite ve/veya yüksek lisans mezunu

• İyi derecede İngilizce bilen

• Tercihen sivil alanda gönüllü ya da profesyonel olarak çalışma tecrübesine sahip

• Tercihen 2 yıldan fazla B sınıfı ehliyete sahip ve aktif olarak araç kullanabilen

• Seyahat engeli olmayan

 

Adayların özgeçmişlerini en geç 27 Haziran 2016 tarihinde saat 17.00’a kadar busra@genchayat.org adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

İletişim: Büşra YUKA – 0212 277 46 51 – 52