Tacize, tecavüze, istismara karşı Türkiye’nin ilk forum sitesi: 96Human

02 Haziran 2016
Kendilerini ’96Human Ekibi’ diye adlandıran dokuz kişilik bir grup, ana teması kadın cinayetleri, taciz olayları, çocuk istismarı ve hayvan hakları olan Türkiye’nin ilk forum sitesi ’96 Human’ı kurdu. Hukuki ve psikolojik destek bölümleri oluşturulan sitede, kadın, çocuk ve hayvan hakları konusunda avukat, psikolog ve psikiyatrlarla ortak çalışmalar yürütülecek. Forum kurallarına uygun tartışmalar yapılabilecek. Aynı zamanda […]

Kendilerini ’96Human Ekibi’ diye adlandıran dokuz kişilik bir grup, ana teması kadın cinayetleri, taciz olayları, çocuk istismarı ve hayvan hakları olan Türkiye’nin ilk forum sitesi ’96 Human’ı kurdu.

Hukuki ve psikolojik destek bölümleri oluşturulan sitede, kadın, çocuk ve hayvan hakları konusunda avukat, psikolog ve psikiyatrlarla ortak çalışmalar yürütülecek. Forum kurallarına uygun tartışmalar yapılabilecek.

96

Aynı zamanda STK’ları, dernekleri ve platformları tanıtacak sitede mağdurlar anında grupla iletişime geçip neler yaşadığını paylaşabilecek. Nasıl güvenlik önlemi alınmalı sorusu altında bir takım çalışmalar sunacak olan sitede şu an için Nar Kadın Dayanışması, Hacettepe Üniversitesi Kadın Çalışmaları Topluluğu ve Çocuğa Şiddete Dur De projesi aktif şekilde yer alıyor.

96 Human, moderatör ve gönüllü grafiker de arıyor.

Siteye ulaşmak için tıklayınız.
Forumun Twitter hesabına ulaşmak için tıklayınız.