Kadın Eserleri Kütüphanesi’nde “Kadınların Bilinci, Kadınların Belleği – 2” etkinliği gerçekleştirilecek

Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı’nda “Kadınların Bilinci, Kadınların Belleği-2” başlıklı gelenekselleşen yıl sonu etkinliği düzenlenecek. Etkinlik; kadın tarihi, kadın hareketi ve kadın kütüphaneleri hakkında konuşmaların yapılacağı üç oturumluk panel ile başlayacak. Ardından İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında bahar dönemi boyunca kütüphanemizde çeşitli görevler alan öğrencilere ve panel katılımcılarına katılım […]

Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı’nda “Kadınların Bilinci, Kadınların Belleği-2” başlıklı gelenekselleşen yıl sonu etkinliği düzenlenecek.

Etkinlik; kadın tarihi, kadın hareketi ve kadın kütüphaneleri hakkında konuşmaların yapılacağı üç oturumluk panel ile başlayacak. Ardından İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında bahar dönemi boyunca kütüphanemizde çeşitli görevler alan öğrencilere ve panel katılımcılarına katılım sertifikalarının sunulacağı etkinlik, Mavi Baget adlı müzik grubu tarafından açık havada verilecek olan konser eşliğinde ikram ile son bulacak.

Herkese açık olan etkinliğe katılmak isteyenlerin hazırlanacak olan katılım sertifikaları için isim ve iletişim bilgilerini kadineserleri@gmail.com adresinize mutlaka bildirmeleri gerekmektedir. Etkinlik programına buradan ulaşabilirsiniz.

afis