STK’lar için teknoloji buluşması

25 Mayıs 2016
10 Haziran’da Tech4Good (STK’lar için Teknoloji Günü) temasıyla bir sivil toplum buluşması gerçekleştirilecek. Habitat Derneği ve Microsoft Türkiye toplumun farklı kesimlerinin bilgiye erişimlerini kolaylaştırmak temel vizyonuyla Türkiye’nin 81 ilinde ortak sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Ortak olarak geliştirilen “Geleceğini Tasarla Programı”yla da eğitim, girişimcilik ve istihdam olmak üzere 3 ana odak üzerinde Türkiye çapında çalışmalarını […]

10 Haziran’da Tech4Good (STK’lar için Teknoloji Günü) temasıyla bir sivil toplum buluşması gerçekleştirilecek.

Habitat Derneği ve Microsoft Türkiye toplumun farklı kesimlerinin bilgiye erişimlerini kolaylaştırmak temel vizyonuyla Türkiye’nin 81 ilinde ortak sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Ortak olarak geliştirilen “Geleceğini Tasarla Programı”yla da eğitim, girişimcilik ve istihdam olmak üzere 3 ana odak üzerinde Türkiye çapında çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda 10 Haziran tarihinde Microsoft Türkiye İstanbul Ofisi’nde Tech4Good (STK’lar için Teknoloji Günü) temasıyla bir sivil toplum buluşması gerçekleştirilecek. Etkinlikte, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını daha verimli kılacak teknoloji çözümlerine yönelik oturumlar düzenlenecek.

STK’ların bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanabilme sorunlarına da değinilecek olan buluşmada, aynı zamanda konunun uzmanlarıyla birlikte yaşanan sorunlara yönelik çözüm yolları da aranacak. Etkinlik kapsamında farklı sivil toplum kuruluşları ile Microsoft ürün deneyimlerini aktaracakları oturumlar gerçekleştirilecek.

Son başvuru tarihi: 3 Haziran 2016.

Katılım için başvuru formunu doldurmak gerekiyor.

Başvuru için tıklayınız

*Etkinliğe bir kurumu temsilen birden fazla kişi katılabiliyor. Kişi sayısı ve isimlerini başvuru formunda paylaşmak gerekiyor.

*İstanbul dışından katılacak olan sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ulaşım giderleri karşılanmayacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız