Proje fikirleriniz bekleniyor

16 Mayıs 2016
Ankara Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen Sosyal Sorumluluk Platformu (SSP) açıldı. Sosyal sorumluluk projelerine kaynak ayıran/ayırma potansiyeli olan ve doğru proje ortağını arayan şirketler/kamu kurumları/bireysel bağışçılar ile faaliyet gösterdikleri alanlarda uzmanlığa sahip ve faaliyetlerine destek arayan sivil toplum kuruluşları arasındaki iletişimi kolaylaştırmayı ve böylece sosyal sermayeyi güçlendirmeyi amaçlayan Sosyal Sorumluluk Platformu’na www.sosyalsorumluluk.org.tr adresinden ulaşılabiliyor. Sivil […]

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen Sosyal Sorumluluk Platformu (SSP) açıldı.

Sosyal sorumluluk projelerine kaynak ayıran/ayırma potansiyeli olan ve doğru proje ortağını arayan şirketler/kamu kurumları/bireysel bağışçılar ile faaliyet gösterdikleri alanlarda uzmanlığa sahip ve faaliyetlerine destek arayan sivil toplum kuruluşları arasındaki iletişimi kolaylaştırmayı ve böylece sosyal sermayeyi güçlendirmeyi amaçlayan Sosyal Sorumluluk Platformu’na www.sosyalsorumluluk.org.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Sivil toplum kuruluşlarının terör mağdurları, gaziler ve şehit yakınları, engelliler / hastalar ve aileleri, kadınlar, çocuklar/gençler, yaşlılar, göçle gelenler, işsizler, yoksullar, kırsal ve kentsel gelişim ve çevre başlıklarında proje fikirlerini gönderebilecekleri platformda, değerlendirme aşamasını geçen proje fikirleri için ücretsiz tanıtım filmleri çekilerek sponsor ve gönüllü adayları ile proje fikri sahiplerinin buluşturulması hedefleniyor. Platforma proje fikri başvuruları için son tarih 14 Ağustos 2016.

 

Kaynak: ab-ilan.com