Mültecilerin hayatına destek için: Mezardeniz

13 Mayıs 2016
Denizde yaşamını yitirmiş 4 binden fazla her yaştan mülteci için Hayata Destek Derneği ve TBWAIstanbul ortaklığında, mülteci destek programı çerçevesinde Mezardeniz kuruldu. Suriye iç savaşıyla 4,6 milyon insan göç etmek zorunda kaldı. Avrupa’ya deniz yoluyla ulaşmaya çalışırken 4 binden fazla kişi hayatını yitirdi ve bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor. Hayata Destek Derneği […]

Denizde yaşamını yitirmiş 4 binden fazla her yaştan mülteci için Hayata Destek Derneği ve TBWAIstanbul ortaklığında, mülteci destek programı çerçevesinde Mezardeniz kuruldu.

Suriye iç savaşıyla 4,6 milyon insan göç etmek zorunda kaldı. Avrupa’ya deniz yoluyla ulaşmaya çalışırken 4 binden fazla kişi hayatını yitirdi ve bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Hayata Destek Derneği ve TBWAIstanbul ortaklığında, mülteci destek programı çerçevesinde denizde hayatını kaybetmiş her yaştan insan için Mezardeniz kuruldu.

Deniz üzerinde kurulmuş bir mezarlık olan Mezardeniz, Akdeniz üzerinde, 36.15 N – 29.65 E koordinatlarında yerleştirildi. Projenin amacı, daha çok mültecinin hayatına destek olmak.

Projeye destek vermek için tıklayınız

 

 

Kaynak: idema