Gençler Avrupa’yı keşfediyor

28 Nisan 2016
Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi çatısı altında faaliyet gösteren Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Çalışma Grubu, gençlere Avrupa Birliği hakkında farkındalık kazandırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ikinci ‘Gençler Avrupa’yı Keşfediyor’ etkinliğini düzenliyor. Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi çatısı altında faaliyet gösteren Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Çalışma Grubu’nun öncelikli hedefleri arasında, gençlere Avrupa […]

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi çatısı altında faaliyet gösteren Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Çalışma Grubu, gençlere Avrupa Birliği hakkında farkındalık kazandırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ikinci ‘Gençler Avrupa’yı Keşfediyor’ etkinliğini düzenliyor.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi çatısı altında faaliyet gösteren Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Çalışma Grubu’nun öncelikli hedefleri arasında, gençlere Avrupa Birliği hakkında farkındalık kazandırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak yer alıyor. Bu nedenle gençlere Avrupa Birliği ülkelerinde eğitim-öğretim fırsatlarının tanıtılması ve Avrupa Birliğinde gençliğin yeri hakkında farkındalık yaratılması için bu yıl “Gençler Avrupa’yı Keşfediyor” etkinliğinin ikincisi düzenleniyor.

Etkinlik, 4 konuşmacı ve 150 katılımcı hedefiyle 7 Mayıs 2016’da Merinos AKKM Koza Salon’da yapılacak. Etkinliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi destekliyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız