Strasbourg’da toplumsal cinsiyet eşitliği semineri

21 Nisan 2016
Avrupa Konseyi Gençlik Bölümü 1-3 Haziran 2016 tarihleri arasında Strasbourg’daki European Youth Centre’da gerçekleşecek “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Önemli” (Gender equality matters) başlıklı seminer için başvurularınızı bekliyor. Gençlik politikaları ve kültürlerarası gençlik aktivitelerinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin ne anlama gelmesi gerektiğinin, gençlik aktivitelerinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin nasıl öne çıkarılacağının konuşulacağı seminer 30 farklı genci bir araya getirerek […]

Avrupa Konseyi Gençlik Bölümü 1-3 Haziran 2016 tarihleri arasında Strasbourg’daki European Youth Centre’da gerçekleşecek “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Önemli” (Gender equality matters) başlıklı seminer için başvurularınızı bekliyor.

Gençlik politikaları ve kültürlerarası gençlik aktivitelerinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin ne anlama gelmesi gerektiğinin, gençlik aktivitelerinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin nasıl öne çıkarılacağının konuşulacağı seminer 30 farklı genci bir araya getirerek Gençlik Bölümü, gençlik örgütleri, hükümet temsilcileri ve eğitimciler arasında sinerji yaratmayı hedefliyor.

Gençlik alanında deneyimi olan ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda bilgi sahibi adaylar buradaki başvuru formunu doldurarak 25 Nisan’a kadar seminere başvuruda bulunabilir. Konaklama ve ulaşım masrafları Avrupa Konseyi tarafından karşılanacak.

Seminer hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız

 

Kaynak: Sivil Düşün