BoMoVu – Sulukule Gönüllüleri Derneği için Spor Faaliyetleri Geliştirme Projesi 2. Aşaması gerçekleşti

16 Nisan 2016’da Bilgi Üniversitesi’nin Sosyal Kuluçka Merkezi’nde 4 saatlik bir buluşma yaptık. Çağrımıza cevap veren ve Sulukule Gönüllüleri Derneği çocuklarıyla buluşmak isteyen sporcu ve beden hareketçileriyle bir araya geldik. Risk altındaki çocuklarla çalışmanın koşullarını ve hassasiyet gösterilmesi gereken noktaları konuştuktan sonra, spor ve beden hareketinin sosyal faydaya nasıl dönüştürülebileceğini tartıştık. Katkılarından dolayı, Bilgi Üniversitesinin […]

16 Nisan 2016’da Bilgi Üniversitesi’nin Sosyal Kuluçka Merkezi’nde 4 saatlik bir buluşma yaptık.

Çağrımıza cevap veren ve Sulukule Gönüllüleri Derneği çocuklarıyla buluşmak isteyen sporcu ve beden hareketçileriyle bir araya geldik.

Risk altındaki çocuklarla çalışmanın koşullarını ve hassasiyet gösterilmesi gereken noktaları konuştuktan sonra, spor ve beden hareketinin sosyal faydaya nasıl dönüştürülebileceğini tartıştık.

Katkılarından dolayı, Bilgi Üniversitesinin Sosyal Kuluçka Merkezi ve sevgili Halil’e, çantalarını bize bağışladıkları için İtalya’da geri dönüşümlü malzemeler üreten Made In Carcere’ye, rozet üretimi için Aslı ve Levent’e, lezziz keki için Gözde’ye ve en önemlisi bize hareket geçme sebebi olan birbirinden değerli Sulukule çocuklarına teşekkür ederiz!