İzmir’de Kostümlü Bike Party

Sivil Düşün desteğiyle 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda İzmir’de gerçekleştirilecek kostümlü Bike Party ile bisikletin bir araç olarak kullanılabileceğine dikkat çekmek hedefleniyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek kostümlü bisiklet sürüşü etkinliği aktivist Pınar Pinzuti’nin Sivil Düşün Aktivist Programı desteğiyle gerçekleşecek. Pinzuti daha önce Süslü Kadınlar Bisiklet Turu gibi etkinlikleri de hayata geçirmişti. Bike Party 23 Nisan 2016 […]

Sivil Düşün desteğiyle 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda İzmir’de gerçekleştirilecek kostümlü Bike Party ile bisikletin bir araç olarak kullanılabileceğine dikkat çekmek hedefleniyor.

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek kostümlü bisiklet sürüşü etkinliği aktivist Pınar Pinzuti’nin Sivil Düşün Aktivist Programı desteğiyle gerçekleşecek. Pinzuti daha önce Süslü Kadınlar Bisiklet Turu gibi etkinlikleri de hayata geçirmişti.

Bike Party 23 Nisan 2016 Pazar günü saat 14:00’de İzmir Konak Saat Kulesi‘nden başlayacak. Trafiğe kapatılmış caddelerde yavaş bir tempoyla bisiklet sürülecek, Alsancak KültürPark’a Basmane Kapısı’ndan giriş yapılacak. KültürPark’ta yetişkinler ve çocuklarla birlikte eğlence düzenlenecek.

Herkesin katılımına açık olacak bisiklet partisi hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız

 

Kaynak: Sivil Düşün
Etiketler