Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan yerel kurumlara teknik destek

10 Mart 2016
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntıyla karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamak amacıyla teknik destek sağlayacak. Program dahilinde yararlanacak olan kuruluşa direkt olarak mali destek verilmeyecek. Ajans desteği kendi personeli aracılığıyla veya teknik destek hizmet alımı yoluyla sağlayacak. Teknik desteğin […]

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntıyla karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamak amacıyla teknik destek sağlayacak.

Program dahilinde yararlanacak olan kuruluşa direkt olarak mali destek verilmeyecek. Ajans desteği kendi personeli aracılığıyla veya teknik destek hizmet alımı yoluyla sağlayacak. Teknik desteğin hizmet alımı yoluyla sağlanması durumunda; her bir teknik desteğin Ajans’a toplam maliyeti 15.000 TL‘ yi aşamayacak.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Kaynak: ab-ilan.com