‘Paris Sonrası Enerji Politikaları’ paneli

29 Şubat 2016
Greenpeace Akdeniz, TEMA ve WWF-Türkiye, Paris Anlaşması`nın küresel enerji politikaları üzerindeki kısa, orta ve uzun vadeli etkileriyle Türkiye`ye olası yansımalarının tartışılacağı bir panel düzenliyor. Panel, 2 Mart çarşamba günü saat 9.30`da Intercontinental Taksim Hotel`de gerçekleşecek. “Paris Sonrası Enerji Politikaları” başlıklı panelde aralık ayında imzalanan Paris İklim Anlaşması`nın enerji politikaları üzerindeki etkileri, sektör temsilcileri, karar vericiler […]

Greenpeace Akdeniz, TEMA ve WWF-Türkiye, Paris Anlaşması`nın küresel enerji politikaları üzerindeki kısa, orta ve uzun vadeli etkileriyle Türkiye`ye olası yansımalarının tartışılacağı bir panel düzenliyor. Panel, 2 Mart çarşamba günü saat 9.30`da Intercontinental Taksim Hotel`de gerçekleşecek.

“Paris Sonrası Enerji Politikaları” başlıklı panelde aralık ayında imzalanan Paris İklim Anlaşması`nın enerji politikaları üzerindeki etkileri, sektör temsilcileri, karar vericiler ve uluslarası süreçleri yakından takip eden uzmanlar eşliğinde  tartışılacak.

KİMLER KATILIYOR

TEMA Vakfı Genel Müdürü Barış Karapınar tarafından yönetilecek olan panele, Agora Energiewende (Almanya) İcra Direktör Yardımcısı Markus Steigenberger, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcısı Nilgün Ş. Açıkalın, Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Bayraktar ve Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Serdar Ataseven konuşmacı olarak katılacaklar.