Çocukların gözünden erken yaşta evlilik

29 Şubat 2016
Van’da faaliyet gösteren ve Sabancı Vakfı ve Kanada Büyükelçiliği desteğiyle erken yaşta evliliklere karşı bir proje yürüten Yaka Koop’un yarışmasına katılan çocuklar, erken yaşta evliliğe nasıl baktıklarını resimleriyle anlattılar. Van’da faaliyet gösteren Yaşam Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi (YAKA-KOOP) üyeleri, Sabancı Vakfı ve Kanada Büyülelçiliği tarafından desteklenen ‘Van’da Çocuk Evlilikleriyle Mücadele Projesi kapsamında, çocuklar […]

Van’da faaliyet gösteren ve Sabancı Vakfı ve Kanada Büyükelçiliği desteğiyle erken yaşta evliliklere karşı bir proje yürüten Yaka Koop’un yarışmasına katılan çocuklar, erken yaşta evliliğe nasıl baktıklarını resimleriyle anlattılar.

Van’da faaliyet gösteren Yaşam Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi (YAKA-KOOP) üyeleri, Sabancı Vakfı ve Kanada Büyülelçiliği tarafından desteklenen ‘Van’da Çocuk Evlilikleriyle Mücadele Projesi kapsamında, çocuklar arasında bir resim yarışması düzenledi.

Çocuklar erken yaşta evliliklere nasıl baktıklarını çarpıcı resimlerle anlattılar. Sabancı Vakfı bu resimleri Facebook sayfasında “Erken yaşta evliliklere çocukların nasıl baktığını hiç düşündünüz mü?” sorusuyla paylaştı.

İşte o resimlerden bazıları:

erken4 erken3 erken2

Tüm resimler için tıklayınız