Aktivistler için uygulamalı video atölyesi

24 Şubat 2016
Things Projesi kapsamında 27 Şubat 2016 Cumartesi günü 10:00 – 18:00 saatleri arasında  ”Aktivistler İçin Uygulamalı Temel Video Atölyesi ” düzenleniyor. Aktivistler için Temel Video Atölyesinin öncelikli amacı aktivistin projesini/fikrini desteklemek veya tanıtmak için videoyu araçlarından biri olarak kullanmasına yardımcı olmak ve mesajını görsel ve işitsel olarak ifade etmek üzere hazırlayacağı video için kılavuzluk etmek, […]

Things Projesi kapsamında 27 Şubat 2016 Cumartesi günü 10:00 – 18:00 saatleri arasında  ”Aktivistler İçin Uygulamalı Temel Video Atölyesi ” düzenleniyor.

Aktivistler için Temel Video Atölyesinin öncelikli amacı aktivistin projesini/fikrini desteklemek veya tanıtmak için videoyu araçlarından biri olarak kullanmasına yardımcı olmak ve mesajını görsel ve işitsel olarak ifade etmek üzere hazırlayacağı video için kılavuzluk etmek, başlangıç için pratik oluşturmaktır.

Tarih: 27 Şubat 2016 Cumartesi 10:00 – 18:00 (Tüm gün )

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Kuluçka Merkezi

Ulaşım için tıklayınız

Başvuru için tıklayınız 

Atölye kapsamında konuşulacak konular için tıklayınız 

Katılımla birlikte: HD video kayıt aleti ve bir kurgu programı yüklü bilgisayar (mümkünse ileride daha detaylı kendinizi geliştirmek istediğiniz bir program seçiniz).
(Final Cut(Mac OS), Premiere(MacOs, Win), imovie(MacOs,Free), Windows Movie Maker (Win, Free), Edius (Win, 30 daysTrial), Corel Video studio(windows,30 days Trial) vb.)

Atölye ücretsizdir.

Things Projesi’ni takip etmek için tıklayınız

Kaynak: ab-ilan.com