UNDP Kalkınma Diyalogları 9-10 Şubat’ta İstanbul’da

08 Şubat 2016
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), eşitsizlik üzerine konuşmalara ev sahipliği yapacak olan İstanbul Kalkınma Diyalogları buluşmasını 9-10 Şubat 2016 tarihleri arasında, Şişli Marriott Hotel’de gerçekleştirecek. UNDP ve Birleşmiş Milletler’den pek çok konuşmacının katılacağı etkinliğin amacı, her geçen gün gittikçe artan eşitsizliklerin anlaşılması ve sürdürülebilir kalkınma kapsamında izlenecek yeni yolların araştırılması. Bu kapsamda; bölgede ve küreselde […]

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), eşitsizlik üzerine konuşmalara ev sahipliği yapacak olan İstanbul Kalkınma Diyalogları buluşmasını 9-10 Şubat 2016 tarihleri arasında, Şişli Marriott Hotel’de gerçekleştirecek.

UNDP ve Birleşmiş Milletler’den pek çok konuşmacının katılacağı etkinliğin amacı, her geçen gün gittikçe artan eşitsizliklerin anlaşılması ve sürdürülebilir kalkınma kapsamında izlenecek yeni yolların araştırılması.

Bu kapsamda; bölgede ve küreselde 2015 yılından bu yana mevcut eşitsizlikler gündemine dair temel notlar paylaşılacak, eşitsizlikler araştırma ve analizlerindeki yeni gelişmelere dair sunumlar yapılacak, bölgesel insani gelişim eşitsizlik raporu hakkında danışma ve 11-12 Şubat 2016 tarihleri arasında Yoksulluk Ölçümü Hakkında Bölgesel Çalışma Kolu Toplantısı gerçekleştirilecek.