Girişimcilik seminerine başvurmak isteyenlere

01 Şubat 2016
İstanbul Kalkınma Ajansı Girişimcilik Semineri 16 – 17 – 18 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleşecek. Girişimcilik Seminerleri, aklında girişimcilik fikri bulunan, girişimciliğe ilgi duyan ya da kendini bu alanda geliştirmek ve kendine iş ağı oluşturmak isteyen üniversite öğrencisi ya da üniversite mezunu her kadına açıktır. Seminerlerin temel hedefi, genç kadınları girişimcilik ve bu alandaki fırsatlar konusunda […]

İstanbul Kalkınma Ajansı Girişimcilik Semineri 16 – 17 – 18 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Girişimcilik Seminerleri, aklında girişimcilik fikri bulunan, girişimciliğe ilgi duyan ya da kendini bu alanda geliştirmek ve kendine iş ağı oluşturmak isteyen üniversite öğrencisi ya da üniversite mezunu her kadına açıktır.

Seminerlerin temel hedefi, genç kadınları girişimcilik ve bu alandaki fırsatlar konusunda bilgilendirmek, onlara hayatın pek çok alanında işlerine yarayacak olan girişimcilik ruhunu aşılayabilmektir. Ayrıca tarım, teknoloji, tasarım vb. alanlarda örnek başarılara sahip kadınların katılımıyla, genç kadınların alanında uzman kadınlarla tanışma ve onların hikayeleri üzerinden girişimcilik konusunu anlamlandırmalarına yardımcı olmak, seminerlerin en önemli hedeflerinin başında gelmektedir.

Öte yandan, seminer sonunda düzenlenecek atölye çalışması ile, iş planı yazma konusunda ilk adımı atabilme ve kadınların kendilerine potansiyel iş ortakları bulma şansını elde etmeleri hedeflenmektedir.

16 – 17 – 18 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan seminerlerimiz bir günlüktür. Katılmak istediğiniz günü, başvuru formunda belirtmenizi rica ederiz.

*Seminer katılımcılarından iş fikri uygun bulunanlar, beş günlük girişimcilik eğitimi sertifika programımıza katılmaya hak kazanacaklardır.

BAŞVURU FORMU için tıklayınız.