Çedbik Dayanıklı Şehirler için Düşünsel Dönüşümler Kongresi

08 Ocak 2016
Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin “Dayanıklı Şehirler İçin Düşünsel Dönüşümler/Binadan Yerleşkeye Bütünsel Tasarım için Diyalog” Kongresi 4-5 Şubat 2016’da İstanbul’da yapılacak. Sekiz oturumda, yedi başlık altında ve yaklaşık 40 kadar konuşmacıyla sürdürülebilir bina alanında hemen her önemli konuya değinilecek kongrede, izleyicilerin de katılımcı olabilecekleri, etkin rol alabilecekleri bir diyalog ortamı geliştiriliyor. Kongrede, sürdürülebilir binalarda enerji […]

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin “Dayanıklı Şehirler İçin Düşünsel Dönüşümler/Binadan Yerleşkeye Bütünsel Tasarım için Diyalog” Kongresi 4-5 Şubat 2016’da İstanbul’da yapılacak.

Sekiz oturumda, yedi başlık altında ve yaklaşık 40 kadar konuşmacıyla sürdürülebilir bina alanında hemen her önemli konuya değinilecek kongrede, izleyicilerin de katılımcı olabilecekleri, etkin rol alabilecekleri bir diyalog ortamı geliştiriliyor.

Kongrede, sürdürülebilir binalarda enerji verimliliği, su verimliliği, mevcut binalarda verimlilik için iyileştirme; her yönüyle yönetim; yaşayan sürdürülebilir binalar ve yerleşkeler; sürdürülebilir binaların yönetiminde akıllı ve bağlantılı cihazla brın rolü; sürdürülebilir binalar için entegre tasarım; sürdürülebilir binalar için malzeme, yenilikler, gelişmeler; yaşam döngüsü, çevresel ürün beyanları ve sürdürülebilirlik; sürdürülebilir malzeme; dünyadaki sertifikalar, uygulamalar, gelişmeler gibi konular ele alınacak.

4-5 Şubat’ta İntercontinental İstanbul’da gerçekleşecek kongreyle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.