Sınır Tanımayan Doktorlar’ı daha yakından tanıyın

25 Kasım 2015
MSF (Médecins Sans Frontières) 28 Kasım 2015 Cumartesi günü Dila Otel’de gerçekleşecek olan “MSF’i daha yakından tanıyın: Bağımsız yardım” konulu tanıtım etkinliğinde Türkiye’den katılımcılarla buluşuyor.   Uluslararası ve bağımsız bir insani sağlık yardımı kuruluşu olan ve silahlı gruplar, salgınlar, doğal afetler veya toplumsal dışlanmışlık sebebiyle zarar gören insanlara acil yardım ulaştıran MSF, ırk, din, cinsiyet […]

MSF (Médecins Sans Frontières) 28 Kasım 2015 Cumartesi günü Dila Otel’de gerçekleşecek olan “MSF’i daha yakından tanıyın: Bağımsız yardım” konulu tanıtım etkinliğinde Türkiye’den katılımcılarla buluşuyor.

 

Uluslararası ve bağımsız bir insani sağlık yardımı kuruluşu olan ve silahlı gruplar, salgınlar, doğal afetler veya toplumsal dışlanmışlık sebebiyle zarar gören insanlara acil yardım ulaştıran MSF, ırk, din, cinsiyet veya siyasi görüş ayrımı yapmadan yalnızca ihtiyaçlara dayanarak yardım sağlıyor.

MSF’in çalışmaları hakkında daha fazla bilgi almak ve dünya çapındaki yardım çalışmalarına katılmak isteyen tüm sağlık çalışanları veya lojistik ve idari alanda çalışanlar sunum ve söyleşi programına davetli. Sunumun ardından ayrıca MSF’in Avrupa’daki mülteci krizine karşılık yürüttüğü operasyonel müdahaleler hakkında tartışma ve görüş paylaşımı yapılacak.

ETKİNLİK PROGRAMI

28 Kasım 2015 Cumartesi

17:00 – 18:15 | Bilgilendirme ve Sunum

MSF ile saha projelerinde çalışmak:

Nerede çalışırız, kimlere ihtiyaç duyarız, MSF’e nasıl katılabilirsiniz

Konuşmacılar:  Natassa Chatziri, Anastasia Smerou – MSF İnsan Kaynakları Departmanı

Chrysafo Arvaniti – MSF Yunanistan Dernek İşleri Koordinatörü

18:15 – 18:30 | Ara

18:30 – 19:30 | MSF ve Avrupa Mülteci Krizi

MSF Orta Doğu ve Akdeniz programları ile ilgili güncelleme

Konuşmacı: Aitor Zabalgogeazkoa – MSF Uluslararası Temsilcisi

YER: Dila Otel, Mühürdar Fuat Sokak. No: 5 Kadıköy- İSTANBUL