Google Sivil Toplum Kuruluşları Programı artık Türkiye’de

26 Ekim 2015
Dünyayı değiştiriyorsanız Google size destek olmak istiyor! Google ile Sivil Toplum Kuruluşları Programı, uygunluk kriterlerini karşılayan STK’ların Google Apps, Google Reklam Bağışları, YouTube ve diğer ürünlere ücretsiz erişmelerine olanak sağlıyor. Bu araçlar, yeni bağışçılar ve gönüllüler bulmanıza, daha verimli çalışmanıza ve sivil toplum kuruluşunuzun hikayesini anlatmanıza yardımcı olabilir.   Programa katılarak Gmail, Google Takvim ve […]

Dünyayı değiştiriyorsanız Google size destek olmak istiyor!

Google ile Sivil Toplum Kuruluşları Programı, uygunluk kriterlerini karşılayan STK’ların Google Apps, Google Reklam Bağışları, YouTube ve diğer ürünlere ücretsiz erişmelerine olanak sağlıyor. Bu araçlar, yeni bağışçılar ve gönüllüler bulmanıza, daha verimli çalışmanıza ve sivil toplum kuruluşunuzun hikayesini anlatmanıza yardımcı olabilir.

 

Programa katılarak Gmail, Google Takvim ve Google Drive‘dan oluşan Google Apps paketine ücretsiz erişin. Çevrimiçi belgeler üzerinde ortak çalışın ve 30GB’a kadar ücretsiz depolama alanına sahip olun. Böylelikle bilişim teknolojileri maliyetlerinizi azaltın ve çalışanlarınızla gönüllülerin daha verimli bir şekilde birlikte çalışmalarına yardımcı olun. Google Reklam Bağışları ile aylık 10 bin dolarlık Google Adwords reklam bağışına sahip olun!

Google Reklam Bağışları, Google’ın çevrimiçi reklamcılık aracı olan AdWords’ün sivil toplum kuruluşu sürümü. Google Reklam Bağışları, misyonunuzu ve girişimlerinizi Google arama sonucu sayfalarında tanıtmanız amacıyla AdWords™ reklamlarında harcayabileceğiniz aylık 10 bin dolar tutarında ayni yardım sağlayarak sivil toplum kuruluşunuzu destekliyor. Anahtar kelime hedefleme aracılığıyla çalışmalarınızı öne çıkaracak benzersiz reklamlar oluşturarak farkındalık artışı sağlayabilirsiniz. Neyin işe yarayıp neyin işe yaramadığını görmek için çevrimiçi bağışları, bülten aboneliklerini, gönüllü kayıtlarını ve diğer işlemleri takip edebilirsiniz.

YouTube Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş Programı’yla da YouTube’un sadece sivil toplum kuruluşlarına özel, zenginleştirilmiş sürümüne sahip olabilirsiniz. Doğrudan videolarınızın üzerine mesaj yerleştirerek, eylem çağrısı butonu ekleyerek destekçilerinizi eyleme geçmeye yönlendirebilirsiniz. Kuruluşunuzun logosunu ve markasını kullanarak kanalınızın görünümünü ve tarzını özelleştirebilirsiniz.

BAŞVURMAK İÇİN…

Global olarak TechSoup kuruluşu ortaklığında yürütülen Google ile Sivil Toplum Kuruluşları programına katılmak için ilk olarak TechSoup Türkiye Yazılım Bağışı Programı’na kayıt olmanız ve başvuru için uygunluk onayı almanız gerekiyor. TechSoup Türkiye’ye nasıl kayıt olacağınızla ilgili daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayın.

TÜRKİYE PARTNERİ STGM

TechSoup Global, dünya genelinde kâr amacı gütmeyen kuruluşların çalışmalarının etkisini artırmak için teknolojiye erişimlerini destekleyen San Francisco merkezli kâr amacı gütmeyen bir kuruluş. 110’un üzerinde ülkeyi kapsayan TechSoup Global ağının yerel bir partneri olarak STGM Türkiye’de Google, Microsoft ve Bitdefender gibi şirketlerin kâr amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik teknoloji bağışı programlarını yürütüyor.

Bağış programı kapsamında sivil toplum kuruluşları bulut tabanlı hizmet uygulamaları, işletim sistemi yazılımları, sunucu yazılımları, güvenlik yazılımları gibi ürünler için bağış talebinde bulunabilirler.

WEB  TWITTER  FACEBOOK BİLGİ